DESPRE

Informații despre Asociația Pro PFC

Reprezentare

Asociaţia PRO PFC (APP) este o organizaţie nonguvernamentală, care reprezintă studenţii Facultăţii de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara.

Scopul asociaţiei este acela de a sprijini studenţii facultăţii şi de a participa la dezvoltarea profesională a acestora. APP adună la un loc studenţii Facultăţii de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării din Timişoara, apărând interesele acestora, contribuind în acelaşi timp şi la ridicarea prestigiului studentului timişorean.

Proiectele asociației contribuie la formarea şi dezvoltarea personală a studenţilor, folosind metode interactive, şi completează educaţia oferită de facultate, încurajând tinerii să-şi urmeze visurile.

Încrederea şi transparenţa merg mână în mână si condiţionează decisiv calitatea climatului organizaţional.

Cheia pentru promovarea unei culturi a încrederii între studenţi şi organizaţii este o asociaţie transparentă. O organizaţie transparentă înseamnă oameni transparenţi. Cultura încrederii şi a transparenţei ia naştere atunci când liderii işi manifestă intenţionat propria lor deschidere şi încurajează comportamente şi atitudini transparente, generatoare de încredere.

E timpul ca studenții să se regăsească, și să se unească în cadrul unei organizații care să îi reprezinte cu adevărat, identificându-se într-o singură familie – “Asociația PRO PFC”. Cea mai nouă organizație a Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării, îți oferă șansa unei socializări menite să te dezvolte pe toate planurile de care ai nevoie, să împărtășești idei și probleme cu oameni ce știu prin ce treci în studenție pentru că ei sunt studenții ce cred în schimbare.

Cum funcționăm?

  • ENERGIE 75%
  • CREATIVITATE 90%
  • DEVOTAMENT 100%
  • PARTY 98%

Noutăți Asociația Pro PFC